2011. december 25., vasárnap

Nokia zenevezérlős Head Set - Jelenlegi ára: 500 Ft


Eladó Nokia zenevezérlős Head Set
Pár alkalommal használtam ezért is eladó, vigye aki hasznosítani tudja!
A képek az eladó készülékről készültek!
Nincsen minimálár, az első érvényes licit esetén lezárom az aukciót és a legngyobb licit viheti! Kizárólag korrekt és reális ajánlatokat várok rá! A komolytalan ajánlatokra és kérdésekre nem reagálok azokat válasz nélkül törlöm!
Kérem, hogy csak olyan licitáljon rá aki komolyan is gondolja a vásárlást, a szállítási és garanciális feltételeket is elfogadja és az aukció lejártát követően azonnal át tudja venni a terméket vagy az árát utalással azonnal rendezni tudja! Napokkal-hetekkel későbbi fizetést, illetve részletfizetést nem tudok elfogadni!
Licitet nem törlök!!
Kérem, hogy a termékleírást figyelmesen olvassa el licit előtt, mert a későbbiek folyamán nem fogadok el semmilyen kifogást vagy reklamációt, mivel a termékleírásban mindent leírtam és előre jeleztem!
Nemzetközi szállítás nem megoldható semmilyen formában, kizárólag csak Magyarországon értékesítem - NO INTERNATIONAL SHIPPING!
FIGYELEM: KÉREM, HOGY MIELŐTT LICITÁL KÉRDEZZEN A FÉLREÉRTÉSEK ELKERÜLÉSE ÉRDEKÉBEN!
***VÁROM AZ AJÁNLATOKAT***
***AZ EURÓPAI UNIÓ ORSZÁGAIRA VONATKOZÓAN 2004. 01. 01. -ÉN ÉLETBE LÉPETT A MAGÁN ADÁS-VÉTELI JOGOKAT SZABÁLYOZÓ TÖRVÉNY ÉRTELMÉBEN AZ ÖSSZES AUKCIÓRA BOCSÁTOTT TERMÉK ÉS/VAGY ÁRU ADÁSVÉTELE SORÁN AZ ELADÓT NEM TERHELI SEMMIFÉLE GARANCIA, FELELŐSSÉG VAGY VISSZAVÉTELI KÖTELEZETTSÉG A VEVŐJÉVEL SZEMBEN. A VEVŐ EZT A LICITTÉTELÉVEL ELISMERI ÉS TUDOMÁSUL VESZI! ***



Jelenlegi ára: 500 Ft

Az aukció vége: 2011-12-23 14:51
. Nokia zenevezérlős Head Set - Jelenlegi ára: 500 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése